Video's

Promotiefilm Huidverzorgingspraktijk Jindra

Huidverzorgingspraktijk Jindra is een schoonheidssalon in  Julianadorp, een dorp in de kop van Noord Holland vlakbij Den Helder. Jindra Venneker, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van de salon was op zoek naar iemand die een mooi en vlot promotiefilmpje kon maken, want zij wilde op haar website: BeautybyJindra.nl graag een filmpje plaatsen.

Na overleg spraken we af dat we verschillende behandelingen die Jindra biedt zouden laten zien in het filmpje, en dat het belangrijk is dat Jindra iets over haar zelf en haar passie: schoonheid, make-up en huidverzorging verteld. Dit filmpje is het resultaat geworden.

Wil jij ook een professionele video om je bedrijf te promoten?
Neem dan contact op met mij over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Telefoon: 06 24988686
Mail: info@brigittebelanger.net

Bedrijfsfilmpjes voor HaloClinic

Weet u wat een zoutkamer is?
Ik wist het niet voor dat ik voor Haloclinic Zaandam een aantal korte promotiefilmpjes maakte. Haloclinic is de naam van het bedrijf die in Nederland twee zoutkamers heeft gebouwd, Zoutkamer Zaandam en Zoutkamer Heemstede. Een zoutkamer is een ruimte waar een klimaat wordt nagebootst zoals die heerst in echte zoutmijn. In de filmpjes kan je veel informatie vinden over dat klimaat, de geschiedenis en de achtergronden van zoutkamers.

Dit is het eerste filmpje van de serie:

Het tweede filmpje gaat over hoe het microklimaat van de zoutkamer werkt en hoe zoutkamers zijn ontstaan. Eigenaar van Haloclinic Ran Derei heeft het concept namelijk meegenomen uit Israël.

Het laatste filmpje uit de serie gaat over de werkeing van de zoutkamer en het zout, het klimaat van de kamer bepaalt ook hoe het zout wordt opgenomen in je lichaam.

 

 

 

Promotiefilm Afrikaanse Dans

Voor Susan Delsing maakte ik een korte promofilm voor haar cursus Afrikaanse Dans. Susan is al heel lang dansdocente en gaat na een pauze weer door met haar danscursussen. Vanaf september 2014 geeft zij de danslessen o.a. in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord naast het filmmuseum EYE.

De Tolhuistuin gaat dit jaar eindelijk open, maar het is niet alleen een tuin. De voormalige kantines van Shell zijn omgebouwd tot multifunctionele ruimtes waar ook Paradiso muziek programmeert en Solid Ground Movement studio’s heeft. In de studio van Solid gaan de danslessen plaats vinden.