Prijzen

De missie is om kwalitatief goede online video’s voor iedereen mogelijk te maken, voor redelijke prijzen zowel voor (kleine) bedrijven als voor particuliere klanten.

Ik vind het inspirerend om een klant zo goed mogelijk over te laten komen op video. Iedere opdracht is weer anders. Mijn bedrijf is daarop ingericht, mijn deskundigheid en ervaring het grootst. Daarbij hoort ook het wegnemen van drempelvrees. Je hoeft je als klant geen zorgen te maken over een gebrek aan mediatraining. Ik stel je op je gemak en zorg dat jij overkomt zoals jij dat wilt.

Je kunt me per uur, per dag of per film inhuren. Als je een video wilt laten maken dan bespreken we voor wat je wilt, daarna maak ik een offerte en spreken we een bedrag af waarbij precies duidelijk is hoeveel uur ik werk, welke werkzaamheden ik uitvoer en wat het resultaat moet worden. Hieronder staan de standaard tarieven waar ik vanuit ga.

Contact me op:
M 0624988686
E info@brigittebelanger.net

Standaard tarieven camerawerk
Als je me als cameravrouw met opname apparatuur wil inhuren dan gelden deze tarieven (excl. reiskosten):
Dagprijs filmen met opname apparatuur € 450,-
Uurprijs filmen met opname apparatuur € 60,-

Mijn opname apparatuur: Panasonic HD videocamera, AKG nier / shotgun microfoon met hengel, Rode dasspeld zendmicrofoons met wind en plopkapjes, reflectiechermen, eenvoudige belichting.

mijn opname apparatuur

Standaard tarieven videomontage
Als je me als editor wilt inhuren dan gelden deze prijzen:
Dagprijs monteren in For Your Screen Only studio € 495,-
Uurprijs monteren in For Your Screen Only studio € 65,-

Mijn montage apparatuur: sterke en snelle PC met Adobe Creative Suite: Premiere Pro, Photoshop, After Effects, Media Encoder etc., grote monitoren en goede geluidsweergave.

Filmen kan op elke geschikte locatie (eigen vervoer is aanwezig) en correctierondes in de montage zijn natuurlijk mogelijk. Daarnaast kan er allerlei grafisch materiaal als een logo in een film verwerkt worden.

De dagprijs geld voor een werkdag van 8 uur, bij langere werktijden wordt er een hogere dagprijs gerekend. Voor de reiskosten reken ik 0,21 c/km.

Heb je vragen over de prijzen of andere vragen? Wil je de mogelijkheden van een filmpje voor jouw of jou bedrijf bespreken?
Neem contact met me op: info@brigittebelanger.net
of telefonisch 06 24988686