Aanbevelingen

U wilt natuurlijk weten of ik een echte professional ben, of ik  goed werk aflever en betrouwbaar ben. Hier staan wat aanbevelingen:

Montage van een video:
Na twee maanden filmen was ik zelf begonnen met de montage van een korte film. Maar vlak voor de feestdagen (december 2013) liep ik daarin vast en heb ik de hulp ingeroepen van Brigitte Bélanger, die ik nog ken als docent van de succesvolle filmcursus Noord Verandert.
Zij heeft vlot en adequaat de montage ter hand genomen. En zo zag ik in twee sessies mijn film geheel naar mijn wensen omgetoverd worden tot een goede film, zelfs in twee edities, een lange versie (16 minuten) en een korte versie van ongeveer de helft.
Brigitte heeft oog voor details, zorgt voor een goede combinatie van beeld en geluid en maakt zuivere overgangen, waardoor het geheel een professionele uitstraling krijgt. Mijn amateuropnames werden in korte tijd naar een hoger niveau getild, dankzij haar behendige montagetechniek. Hier is iemand aan het werk met jarenlange ervaring in editing. Voor een schappelijke prijs ben ik twee films rijker, die ik de komende periode met een gerust hart kan vertonen in de Raadzaal van de gemeente Amsterdam, ter gelegenheid van het afscheid van de voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad, en in aanwezigheid van onder andere enkele wethouders en de gemeentesecretaris.

Amsterdam, januari 2014
Van Edith Verhulst, e.verhulst@planet.nl

Over camerawerk bij een concert:
Brigitte Bélanger en ondergetekende hebben elkaar leren kennen doordat we in de zelfde groep van beginnende ondernemers zaten van Eigen Werk.
Ik had met mijn flamencogroep eind 2013  een optreden in de Badcuyp en heb Brigitte gevraagd om video-opnames te komen maken aangezien wij ons optreden graag gefilmd wilden hebben. Er zijn hele mooie video-opnames uit voortgevloeid. Wij zijn zeer tevreden over prestaties van deze vakvrouw!

Bart Schreuder, Flamencogitarist en gitaarleraar
Amsterdam, december 2013

Een gedachte over “Aanbevelingen”

  1. Brigitte Heeft een promotiefilm gemaakt voor mijn website. Ik vond het erg prettig om met haar te werken. Ze was altijd goed bereikbaar, ze kan zich goed inleven in het beroep wat ik doe. Het is een super mooi filmpje geworden waar mensen in een paar minuten weten wie ik ben en waar ik voor sta. Als je nieuwsgierig bent geworden, kijk dan op haar youtube kanaal.

    https://youtu.be/oXlj7VnHPSg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.